Schowek (0)
Schowek jest pusty

Aby korzystać z pełnej funkcjonalności schowka zaloguj się » lub załóż darmowe konto »

Sala weselna Dąbrówka

Opis oferty

MENU JEDNODNIOWE WESELE PROPOZYCJA I 150zł

Powitanie Pary Młodej chlebem i solą przez Szefa Sali

Powitanie Pary Młodej oraz gości szampanem

Obiad (2 porcje na osobę) Rosół z makaronem Rolada wieprzowa Udko faszerowane pieczarkami Karczek po bawarsku Kluski jasne i ciemne Modra kapusta Kapusta biała zasmażana Surówka wiosenna

Deser Puchary lodowe z owocami sezonowymi i bitą śmietaną Owoce

Kawa, herbata kruche ciasteczka maślane Ciasta firmowe 5 rodzajów

Zimna płyta Płyta mięsna, wędliny (sztufada wieprzowa, schab ze śliwką, szynka z komina, polędwica sopocka, pieczeń rzymska) Płyty serowe Tymbalik z drobiu Ryba po grecku Śledź z marynowaną cebulą Sałatka z brokułami Sałatka z kurczakiem Pieczywo z własnej piekarni Masło I

/ kolacja (1,5 porcji na osobę) Filet po parysku Karczek duszony w warzywach a’la sztufada Szaszłyki Ziemniaki pieczone Ryż z warzywami Surówka biało-czerwona

II kolacja Barszcz czerwony z krokietem lub pasztecikiem

III kolacja Bogracz lub flaczki

MENU JEDNODNIOWE WESELE PROPOZYCJA II 175zł

Powitanie Pary Młodej chlebem i solą przez Szefa Sali

Powitanie Pary Młodej oraz gości szampanem

Obiad (2,5 porcji na osobę) Rosół z makaronem Rolada śląska wołowa/wieprzowa (50/50) Udko z kaczki konfitowane Karczek pieczony w warzywach w asyście piwa Kluski jasne i ciemne Ziemniaki puree z koperkiem Modra kapusta Kapusta biała zasmażana z grzybami Buraczki tradycyjne

Deser Puchary lodowe z owocami sezonowymi i bitą śmietaną lub szpajza Owoce Kawa, herbata kruche ciasteczka maślane Ciasta firmowe 5 rodzajów

Zimna płyta Płyta mięsna, wędliny, wędliny dojrzewające (sztufada wieprzowa, schab ze śliwką, schab z morelą, szynka z komina, polędwica sopocka, pieczeń rzymska, szynka brandenburska) Szynka parmeńska z melonem, dresing malinowy Płyty serowe Tymbalik z drobiu Ozór wieprzowy, śliwka węgierka, piana chrzanowa Sałatka pikantna wieprzowina sałatka grecka Caprese Ryba po grecku Tatar wołowy Śledź w śmietanie a’la matias Pieczywo z własnej piekarni Masło

I kolacja (1,5 porcji na osobę) Kotlet schabowy na smalcu Devolay z serem i masełkiem Faszerowana pierś z kurczaka Pieczeń z szynki Frytki steak house Ryż w curry Bratkartofle Sałatka coleslaw Mix sałat z sosem winegret Sos grzybowy

II kolacja Pokaz szefa kuchni: udziec wieprzowy ciapkapusta sos chrzanowy

III kolacja Flaczki cielęce z szafranem lub boeuf strogonow MENU

JEDNODNIOWE WESELE PROPOZYCJA III 195zł

Powitanie Pary Młodej chlebem i solą przez Szefa Sali

Powitanie Pary Młodej oraz gości szampanem


Zupa Tradycyjny rosół z makaronem

Danie główne (3 porcje na osobę) Rolada wołowa Rolada wieprzowa z białą kiełbasą, majerankiem Karczek pieczony w warzywach w asyście piwa Policzki wieprzowe macerowane w wytrawnym czerwonym winie Kluski jasne i ciemne Ziemniaki z koperkiem Ryż z warzywami Modra kapusta Kapusta kiszona zasmażana z grzybami leśnymi Surówka sezonowa

Deser Puchary lodowe z owocami sezonowymi i bitą śmietaną Owoce Kawa, herbata kruche ciasteczka maślane Ciasta firmowe 5 rodzajów Szpajza

Zimna płyta Płyta mięsna, wędliny, wędliny dojrzewające (sztufada wieprzowa, schab ze śliwką, schab z morelą, szynka z komina, polędwica sopocka, pieczeń rzymska, szynka brandenburska, chorizo, salami) szynka parmeńska z melonem, dresing malinowy Płyty serowe, sery twarde, kozie, francuskie Tymbalik z drobiu Ozór wieprzowy, śliwka węgierka, piana chrzanowa Galaretka wieprzowa Sałatka pikantna wieprzowina Sałatka grecka Caprese Ryba po grecku Tatar wołowy Oryginalny śledź a’la matias, wędzona śliwka ,fenkuł, pomarańcza Pieczywo z własnej piekarni Masło

I kolacja (2 porcje na osobę) Polędwiczka wieprzowa z borowikami Filet z indyka z jalapeno Pularda z bekonem, kaparami, suszonymi pomidorami Szaszłyki drobiowe Ziemniaki puree Frytki Ziemniak pieczony, rozmaryn, gzik Bukiet warzyw Sałatka czerwona fasola i soczewica

II kolacja Pokaz szefa kuchni: udziec wieprzowy ciapkapusta sos chrzanowy

III kolacja Flaczki cielęce z szafranem lub boeuf strogonow

OPCJE DODATKOWE

Przystawka10zł/os. łosoś gravlax lub hekele ze śledzia Tort weselny 10zł/os. Pokaz szefa kuchni 15zł/os. (udziec wieprzowy, ciapkapusta, sos chrzanowy) Pokaz szefa kuchni 30zł/os. (faszerowany prosiak, ciapkapusta, sos chrzanowy) Bufet wiejski 10zł/os. minimum 30 osób (krupniok, żymlok, tradycyjne tuste, salceson 2 rodzaje, wiejski szałot, swojska kiełbasa) Krewetki królewskie z dipami 5zł/szt. (minimum 20 sztuk) Paella 10zł porcja podana w formie szwedzkiego bufetu (minimum 20 porcji) Żeberka w miodzie podane na placku ziemniaczanym 12zł porcja (minimum 20 porcji) Napoje: •Woda w dzbankach GRATIS •Soki w dzbankach - 6zł •Coca-cola, fanta, sprite 0,5l – 4zł •Woda gazowana/niegazowana 0,5l – 2zł

POPRAWINY 40zł/os.

Obiad Zupa do wyboru •Krem pieczarkowy •Rosół •Żurek Mięsa pozostałe z pierwszego dnia + jedno nowe 100% Kluski białe i ciemne Modra kapusta Kapusta zasmażana Surówka

Kawa ciasto Ciasta pozostałe z pierwszego dnia + 4 smakowe torty

Zimna płyta Wędliny Mięsa pieczone Sery Tymbalik Śledź po wiejsku Sałatka grecka Sałatka jarzynowa

Ciepła kolacja do wyboru •Bigos •Bogracz •Flaczki •Potrawka z ryżu •Barszcz z krokietem

Opinie (0)

Kalendarz

Obsługiwane województwa:
Najczęściej obsługiwane miasta:

Wyświetlenia oferty: 599

 

Zobacz oferty z innych kategorii w Dąbrówka

Napisz wiadomość

Powiadomienie o plikach cookie

Ta strona używa plików cookies. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Jeżeli nie wyrażasz zgody - zmień ustawienia swojej przeglądarki. Dowiedz się więcej z naszej polityki prywatności.