Pracownia Cukiernicza W formie
Opis oferty
Kompleksowa realizacja słodkiego stołu to koszt od 25zł/osobę.
Powyższa cena obejmuje:
- 3-4 sztuki słodkości na osobę,
- 12-14 rodzajów słodkości
- dekorację stołu w żywe kwiaty, lampiony, winietki z opisem słodkości, itp. (elementy dekoracji dostosowane do motywu przewodniego przyjęcia)
- wypożyczenie zastawy (naczyń/pater)
- rozłożenie słodkości - dowóz na salę (do 30 km)
Co może znaleźć się na słodkim stole?
- mini deserki w pucharkach
- makaroniki, zefirki
- muffinki - mini bezy z kremem mascarpone i owocami
- tartaletki z kremem
- ręcznie robione praliny
- tarty - serniki
- brownie
- amerykański apple pie
- panna cotty z sosem owocowym
- monoporcje
- szklane słoje z bezikami
- i wiele, wiele innych pyszności
Opinie (0)
Kalendarz
Wyświetlenia oferty: 635