Wesele w górach
Opis oferty
Szanowni Państwo, Przedstawiamy ofertę weselną Hoteliku Orańskiego na rok 2017. Jeśli Państwa życzenia wybiegają poza nasze propozycje, proszę wybrać te potrawy, którą chcą Państwo, aby znalazły się na stole weselnym. Jesteśmy otwarci na zmiany, aby stworzyć dla Państwa unikatową ofertę weselną!
W razie jakichkolwiek pytań, bardzo proszę o kontakt
Z poważaniem
Ewa Stępek
Hotelik Orański
Stara Morawa 13,
Stronie Śląskie tel.
74/814 08 18
kom. 668 101 713
www.hotelikoranski.pl
info@hotelikoranski.pl
I) Oferta noclegowa
Nocleg ze śniadaniem poprawinowym w cenie 85 zł/ od os.
(Śniadanie: oprócz stałej zimnej płyty podajemy ciepłe potrawy obiadowe z wesela, śniadanie do godz. 12.00). Doba hotelowa kończy się o godzinie 14.00 II)
Oferta przyjęcia weselnego
- Oferta obejmuje menu weselne w 5 wersjach cenowych (podane ceny przy min. 40 os)
- Apartament dla nowożeńców w dniu wesela GRATIS przy minimum 30 zamawianych noclegach
- Kawa i herbata GRATIS bez ograniczeń
- Pełną organizację uroczystości weselnej (na życzenie: zamawiamy ciasta, torty, opracowujemy scenariusze wesela i oczepin, doradzamy odpowiednie zakupy i zaopatrzenie)
- Oprawa dekoratorska: jesteśmy pod skrzydłami zaufanej firmy florystyczno-dekoratorskiej InGlam (www.inglam.pl) która specjalnie dla naszych Par Młodych ma wyjątkową ofertę! Bukiety ślubne, kompozycje na stół, butonierki, kosze z kwiatami, dekoracje zaawansowane...i wiele innych!
ZMIANY? Tak! Poniższe menu zawiera przykładowe zestawy dań, możemy stworzyć indywidualnie zestawione pozycje gastronomiczne według życzeń Pary Młodej! Propozycje menu weselnego:
I Menu weselne w cenie 145 zł/od os.
Dania Obiadowe
• Zupa: Rosół domowy z makaronem
• Danie główne #1: Filet z kurczaka faszerowany pieczarkami , serem i pietruszką w złotej panierce
• Danie główne #2: Roladki schabowe z warzywami i szynką podane z sosem /Ilość porcji każdego dania gł.: 70% x ilość gości / Dodatki:
• Ziemniaki posypane świeżym koprem
• Filigranowe mini kluseczki śląskie
• Bukiet 3 surówek Zimna płyta:
• Deski wędlin i mięs pieczonych: *Schab ze śliwką i morelą, *Karczek pieczony w ziołach, * Pasztet własnej receptury z borówkami
• Śledzik po wiejsku
• Sałatka jarzynowa z rozetą majonezu z jajkiem • Sałatka wiosenna z nowalijkami i serem
• Przekąski marynowane: pikle, papryka konserwowa, grzybki marynowane, szalotka itp.
• Galaretki drobiowe
Dania ciepłe
• Roladki z kurczaka, cukinii i boczku /ok.22.00/
• Barszczyk czerwony z pasztecikiem z kruchego ciasta /ok.01.00-02.00/
II Menu weselne w cenie 165 zł/od os.
Dania Obiadowe
• Zupa: Rosół domowy z makaronem własnej roboty lub Zupa Cebulowa na winie z grzanką i serem żółtym
• Danie główne #1: Filet z piersi w ziołach prowansalskich nadziany serem camembert i żurawiną podany z dipem czosnkowymi serem żółtym
• Danie główne #2: Roladki wieprzowe faszerowane ogórkiem, papryką i boczkiem wędzonym podane z ciemnym sosem
/Ilość porcji każdego dania gł.: 70% x ilość gości / Dodatki:
• Ziemniaki posypane świeżym koprem
• Filigranowe mini kluseczki śląskie
• Bukiet 3 surówek Zimna płyta:
• Deski wędlin i mięs pieczonych: *Schab ze śliwką i morelą, *Karczek pieczony w ziołach, * Pasztet własnej receptury z borówkami
• Śledzik w 2 smakach: po wiejsku / po kaszubsku
• Sałatka gyros
• Sałatka z kurczakiem curry i ananasem
• Przekąski: mini kolby kukurydzy, pikle,papryka konserwowa, grzybki marynowane,szalotka itp.
• Galaretki wieprzowe lub drobiowe
Dania ciepłe
• Bigos po staropolsku z grzybami i śliwką /ok.22.00/
• Barszczyk czerwony z pasztecikiem z kruchego ciasta /ok.01.00-02.00/
Po więcej ofert zapraszamy do kontaktu mailowego info@hotelikoranski.pl
Opinie (0)
Kalendarz
Wyświetlenia oferty: 1782